De Nederlandse Zorg Site

Zorgpremies stijgen tussen de 3 en 9 euro per maand, maar niet door corona

Nieuws » Verzekeringen 12 november 2020
geld-pillen-zorgverzekering

Bij de vier grote zorgverzekeraars wordt de basisverzekering afgerond tussen de 3 en 9 euro per maand duurder.

Verzekeraars hadden tot vandaag om hun nieuwe premie bekend te maken. De premies liggen boven de prognose van het kabinet. Dat kwam op Prinsjesdag met de verwachting dat de zorgpremie rond de 123 euro zou uitkomen, een stijging van zo’n 5 euro.

Lees verder op NOS.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie