De Nederlandse Zorg Site

Corona? Dit zijn de adviezen van de huisarts

Nieuws » Algemeen 15 november 2020

Gelukkig verloopt corona meestal mild (in 80 procent van de gevallen) en word je vanzelf weer beter.

Maar het blijft spannend om thuis uit te zieken van corona, zonder dokters aan je bed. Welke medische adviezen geven huisartsen voor een goed herstel thuis?

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie