De Nederlandse Zorg Site

Coronavaccins Moderna en Pfizer claimen 95 procent effectief te zijn

Nieuws » Algemeen 18 november 2020

Zowel het coronavaccin van Moderna als dat van Pfizer lijkt 95 procent effectief te zijn.

Ook lijken beide vaccins goed te functioneren bij de mensen die bescherming het hardst nodig hebben, namelijk de 65-plussers.

Lees verder op Newscientist.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie