De Nederlandse Zorg Site

Als eersten zouden ouderen en zieken gevaccineerd moeten worden tegen COVID-19

Nieuws » Preventie 20 november 2020

De eerste vaccins tegen COVID-19 worden in de komende maanden verwacht.

De Gezondheidsraad adviseert vooralsnog om 60-plussers en medische risicogroepen als eersten te vaccineren tegen COVID-19. Uitgaande van de huidige situatie wordt op die manier de meeste gezondheidswinst behaald met het beperkte aantal vaccins dat in eerste instantie beschikbaar zal komen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie