De Nederlandse Zorg Site

Koude handen en voeten: is het schadelijk en wat doe je eraan?

Nieuws » Algemeen 22 november 2020

Zeker in de winter hebben we er last van: koude handen en voeten.

Hoe kan het dat vrouwen er vaker last van hebben? En kan het kwaad? Reumatoloog Julia Spierings: “Meestal zijn de klachten onschuldig, maar in een enkel geval is er iets anders aan de hand.”

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie