De Nederlandse Zorg Site

Een gezonde leefstijl versterkt het immuunsysteem

Nieuws » Algemeen 25 november 2020

In Nederland heeft ruim de helft van de volwassenen overgewicht, en heeft 15% zelfs ernstig overgewicht (obesitas).

Mensen die roken of kampen met overgewicht hebben een grotere kans op een slechter beloop van COVID-19.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie