De Nederlandse Zorg Site

Hoe groot is de kans dat je overlijdt aan het coronavirus?

Nieuws » Algemeen 26 november 2020

Hoe dodelijk is het coronavirus nu echt?

Coronavirus03.

Die vraag leidt tot veel maatschappelijke discussie. Sommige mensen beweren namelijk dat het sterftecijfer niet zo hoog is als gevreesd en dat maatregelen zoals lockdowns dan ook overdreven zijn. Een recente overkoepelende analyse bevestigt echter eerdere schattingen. Onder 90-plussers is het sterftecijfer tot 16 procent. Voor kinderen onder de 4 jaar is het 0 procent.

Lees verder op Newscientist.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie