De Nederlandse Zorg Site

2 op de 3 Nederlanders hebben een verhoogd LDL-cholesterol

Nieuws » Algemeen 30 november 2020

Twee op de drie Nederlanders kampen met een verhoogd LDL-cholesterol*.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Bloed01.jpg

Zorgelijk, want dat is een risicofactor voor het ontstaan van hart- en vaatziekten. Maar wat is cholesterol precies? En hoe houd je je cholesterolgehalte in balans?

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie