De Nederlandse Zorg Site

Nederlanders slapen lang genoeg, maar niet goed

Nieuws » Algemeen 2 december 2020

Nederlanders blijken flink wat uren te slapen, maar niet goed.

Dat blijkt uit een van de grootste studie ooit gedaan naar slaapgedrag. Dat meldt het Erasmus MC in Rotterdam.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie