De Nederlandse Zorg Site

‘Mogelijk duizenden Nederlanders lopen rond met ernstige ziekte’

Nieuws » Algemeen 7 december 2020

Tijdens de eerste coronagolf is de reguliere zorg afgeschaald, waardoor er bij duizenden volwassenen en kinderen een ernstige ziekte of aandoening niet ontdekt is.

Dit blijkt uit nieuw onderzoek van de Nederlandse Vereniging van Pathologie (NVVP), meldt NOS.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie