De Nederlandse Zorg Site

Massale uitval en tekorten door mentale ongezondheid jong zorgpersoneel

Nieuws » Algemeen 8 december 2020

Ondersteuning van jong zorgtalent is cruciaal voor gezondheid zorg en Nederland.

De mentale gezondheid van jonge zorgmedewerkers is zorgelijk en leidt tot uitval en uitstroom die de gezondheid van de zorg en daarmee van Nederland bedreigt.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie