De Nederlandse Zorg Site

Anki Willemsen, grondlegger van de Lazyfitgirl Methode wint Publieksprijs Viva400 Award 2020

Nieuws » Gezondheid 9 december 2020

VIVA400 is het platform en netwerk van en voor ambitieuze en ondernemende vrouwen. Anki Willemsen, bekend van de door haar zelf ontwikkelde Lazyfitgirl afslankmethode, ontving een record aantal stemmen en mocht daarvoor de Publieksprijs in ontvangst nemen.

Anki kampte zelf als tiener met overgewicht. Daarnaast had ze jarenlang onverklaarbare vermoeidheidsklachten en voelde zich daardoor depressief. Na jaren moe te zijn, geen energie te hebben en haar studie aan de pabo zelfs op te moeten geven, bleek dat ze chronisch ziek was: narcolepsie (een slaap- en waakstoornis). Intensief sporten en regelmatig bewegen waren hierdoor niet altijd mogelijk. Dit is het moment dat Anki zich meer in voeding ging verdiepen, een opleiding hierin ging volgen en zo zelf haar Lazyfitgirl Methode ontwikkelde. Inmiddels heeft ze van haar passie een bloeiende business gemaakt en heeft ze, ondanks haar chronische ziekte, meer energie dan ooit.

De methode is uniek en eenvoudig en heeft inmiddels al duizenden vrouwen geholpen om voedzamer te eten, een gezonde relatie met hun lichaam te ontwikkelen en de juiste mindset te krijgen. Het draait bij Anki niet om diëten, maar om het in kleine stappen veranderen van je leefstijl en je te focussen op Non Scale Victories. Dit doet ze door middel van Eetswitchen; voor alles wat je eet, zoeken naar een voedzamer alternatief. Anki biedt haar methode gratis aan (door middel van 2 gratis e-books en gratis coaching via een besloten Facebook community), omdat ze vindt dat een gezonde leefstijl voor iedereen beschikbaar moet zijn.

Anki wil andere vrouwen ook inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Door voedzamer te eten kreeg ze zelf veel meer energie, een betere huid en viel meer dan 20 kilo af.

Ze had dit jaren geleden nooit voor mogelijk gehouden. Daarnaast is ze naast twee kinderen ook een eigen business rijker, waarmee ze duizenden vrouwen inspireert en zelfs (huis)artsen en psychologen van het succes van de methode heeft weten te overtuigen.

Anki; ’Genomineerd worden was al erg bijzonder. Ineens sta je tussen 400 inspirerende vrouwen, ieder met haar eigen expertise. Ik heb niet eens durven dromen van de winst, en kijk nu. Het is echt zo’n mooie kroon op mijn werk en om mijn Lazyfitgirl Methode op de kaart te zetten. Dank iedereen voor het stemmen, dit betekent zoveel voor me!’

Bron: Lazyfitgirl.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie