De Nederlandse Zorg Site

‘Medicijnen moeten hand in hand gaan met gezonde voeding’

Nieuws » Voeding 13 december 2020

Helpt een veganistisch eetpatroon bij reuma en artrose?

Resultaten uit eerder onderzoek wijzen hier wel op. Diëtist Wendy Walrabenstein, verbonden aan het Amsterdam UMC en Reade Reumatologie & Revalidatie, doet er nieuw research naar.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie