De Nederlandse Zorg Site

Breed debat over toekomst van de zorg

Nieuws » Gezondheidszorg 14 december 2020

De Kamerleden stonden stil bij de gevolgen van de vergrijzende samenleving en de impact van het coronavirus.

Afgelopen week werd de begroting van het ministerie van VWS voor 2021 aangenomen door de Tweede Kamer. Dit leverde een debat op dat veel verder ging dan de financiën voor het aankomend jaar.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie