De Nederlandse Zorg Site

Nieuwe variant van coronavirus duikt op in Groot-Brittannië – en dat is niet verrassend

Nieuws » Algemeen 15 december 2020

Geen enkele wetenschapper kijkt hier echt van op.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Coronavirus03.jpg

Er is een nieuwe variant van het coronavirus opgedoken in Groot-Brittannië. Dat stelt de Britse minister van Volksgezondheid Matt Hancock. Volgens de minister heeft deze nieuwe variant al in minstens zestig verschillende regio’s in het land mensen besmet.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie