De Nederlandse Zorg Site

Grow It!-app steun voor jongeren in nieuwe lockdown

Nieuws » Algemeen 16 december 2020

Tijdens de eerste coronagolf lanceerden het Erasmus MC-Sophia en de Erasmus Universiteit de Grow It!-app in de regio Rotterdam.

De Grow It!-app die jongeren steunt bij het omgaan met stress, verveling en eenzaamheid tijdens de coronacrisis is vanaf 15 december voor alle jongeren in Nederland beschikbaar.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie