De Nederlandse Zorg Site

Coronavaccinatie gaat volgens het RIVM vanaf 8 januari 2021 starten

Nieuws » Algemeen 18 december 2020

Vanaf maandag 4 januari worden de eerste uitnodigingen verstuurd.

Als het coronavaccin van BioNTech/Pfizer komende week wordt goedgekeurd door het Europees Medicijn Agentschap (EMA European Medicines Agency ), krijgen de eerste mensen op vrijdag 8 januari 2021 in Nederland de coronavaccinatie.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie