De Nederlandse Zorg Site

Zorgmedewerkers moeten beter worden geïnformeerd over vaccin

Nieuws » Gezondheidszorg, Preventie 21 december 2020

Dat zegt de FNV na onderzoek dat de bond heeft laten doen onder meer dan 9.000 mensen in de sector zorg en welzijn.

Het is cruciaal dat de overheid zorgmedewerkers zo snel mogelijk duidelijke en wetenschappelijk onderbouwde informatie geeft over de vaccinatie tegen corona.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie