De Nederlandse Zorg Site

Dit moet je weten over kamerplanten

Nieuws » Algemeen 30 december 2020

Een verhuizing brengt al veel zorgen met zich mee, daardoor worden vaak de planten vergeten. De planten in het oude huis hadden een fijn plek, maar een soortgelijke plek in een nieuw huis wordt vaak lastig. Sommige planten kunnen het hier lastig mee krijgen, en vinden verandering dan ook lastig.

Bijvoorbeeld een varen, deze plant heeft heel veel moeite met verandering een wissel van plek binnen de woonkamer kan de plant al teniet doen. Daarom is het handig om je in te lezen welke kamerplanten wel goed tegen verandering kunnen en welke niet, voornamelijk als je er van houdt om het interieur vaak om te gooien. Het zou namelijk jammer zijn als de kamerplanten het langzaam begeven door de veranderingen. Wil je meer informatie over kamerplanten? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Op deze manier blijven de kamerplanten blij

Elke plant heeft een andere verzorging nodig. Dit klinkt moeilijker dan dat het is, want er zijn veel verschillende kamerplanten. Maar in de loop van de tijd komt er handigheid in, dan weet je precies wat de planten nodig hebben. Wij helpen jou een handje, door onze trucjes te geven. het eerste waar we het over gaan hebben is het testen van de grond. Als de aarde kurk droog is, dan weet je natuurlijk zeker; de plant heeft water nodig. Maar als de aarde vochtig aanvoelt, kan het zijn dat je denkt dat de aarde nat genoeg is, maar dit is niet altijd het geval. Om dit te testen stop je een vinger iets dieper in de aarde, als er veel aarde blijft plakken heeft de plant geen water nodig; de aarde is nog nat genoeg. Maar als er weinig aarde blijft plakken dan is het verstandig om de plant een klein beetje water te geven.

De perfecte kamerplant kiezen bij Fleurdirect

Online kamerplanten bestellen is harstikke makkelijk en fijn, op deze manier kan jij namelijk een kamerplant vinden die aan jouw wensen voldoet. Wil je meer weten over de verschillende kamerplanten? Kijk dan snel op de website van Fleurdirect!

Bron: Fleurdirect.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie