De Nederlandse Zorg Site

Medewerkers acute zorg krijgen op korte termijn corona-vaccinatie

Nieuws » Algemeen, Preventie 2 januari 2021

De ministers Hugo de Jonge en Tamara van Ark hebben daarover afspraken gemaakt met LNAZ-voorzitter Ernst Kuipers.

Het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ) komt op korte termijn met een plan van aanpak voor het vaccineren van verpleegkundigen en artsen op de intensive care, spoedeisende hulp, COVID-afdelingen en ambulancemedewerkers.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie