De Nederlandse Zorg Site

Ook huisartsen worden met prioriteit gevaccineerd

Nieuws » Algemeen 5 januari 2021

Huisartsen vormen een onmisbare schakel in de zorgketen.

Het ministerie van VWS heeft na overleg met de LHV besloten dat ook de huisartsen met prioriteit zullen worden gevaccineerd. Dat zal op zo kort mogelijk termijn gebeuren.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie