De Nederlandse Zorg Site

Winterhanden of -voeten, hoe kom je eraan en hoe kom je ervan af?

Nieuws » Algemeen 7 januari 2021

Koude kwakkeldagen zijn in aantocht.

Last van rood-paarse en pijnlijke vingers en/of tenen? Misschien heb je dan last van winterhanden of -voeten. Hoe wordt die klacht veroorzaakt? En is er iets aan te doen?

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie