De Nederlandse Zorg Site

RNA in COVID-19 vaccin geen probleem voor ons DNA

Nieuws » Preventie 11 januari 2021

Iedereen die zich zorgen maakt over de vaccins tegen COVID-19, kan écht gerust zijn: veranderingen aan het menselijk DNA zijn simpelweg niet mogelijk en ook op de lange termijn zijn we veilig.

Bijna een jaar heeft de wereld erop gewacht. Maar nu deze week de vaccinaties dan eindelijk zijn begonnen, is er ook nog steeds veel wantrouwen en ongerustheid.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie