De Nederlandse Zorg Site

Massale hulp van studenten

Nieuws » Jongeren 13 januari 2021

Het platform Covid Vrijwilliger is opgezet om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Ruim 800 UMCG-studenten zich hebben bij het platform Covid Vrijwilliger gemeld om hun steentje bij te dragen om de zorg in Noord-Nederland samen draaiende te houden.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie