De Nederlandse Zorg Site

Grote uitbreiding en verspreiding van digitale zorg

Nieuws » E-health 15 januari 2021

Draagvlak voor digitale zorginitiatieven bij zorgaanbieders en patiënten nemen flink toe.

De zorg in Nederland staat sinds de corona-uitbraak nog meer onder druk, ook in 2021. Slimmer omgaan met beschikbare middelen en menskracht is belangrijker dan ooit.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie