De Nederlandse Zorg Site

Het minderen van sociale contacten is grote uitdaging

Nieuws » Algemeen 17 januari 2021

In de kerstvakantie was er een flinke toename van mensen die elkaar bezochten.

Naleving van de coronamaatregelen kan nog beter, ook al bleek deze de afgelopen maanden globaal genomen nagenoeg gelijk te zijn gebleven.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie