De Nederlandse Zorg Site

Zo zet je jezelf schrap tegen een winterdip

Nieuws » Algemeen 23 januari 2021

In de winter wordt ons lijf op de proef gesteld, de kou en donkere dagen kunnen de gezondheid soms een beetje beïnvloeden.

Daar merkt de een meer van dan de ander. Maar hoe kunnen we ons wapenen tegen een winterdip? Winterdips, tekort aan vitamine D, verkoudheid, gewichtstoename, en vergeet de griepepidemie niet, die jaarlijks een deel van de Nederlanders treft.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie