De Nederlandse Zorg Site

3D technologie toegepast bij vaardigheidstraining

Nieuws » 3D technologie, Opleidingen / Cursussen 25 januari 2021

Tijdens de eerste golf van de COVID19-crisis is meer dan ooit duidelijk geworden dat voldoende en goed opgeleid zorgpersoneel cruciaal is.

Verpleegkundigen oefenen na de training thuis of op de afdeling met 3D anatomische modellen, zodat ze zich sneller vertrouwd voelen om de zorg in de praktijk toe te passen. De 3D modellen zijn vooral bedoeld om na de training op laagdrempelige wijze te blijven oefenen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie