De Nederlandse Zorg Site

Hoe zal het coronavirus zich verder ontwikkelen?

Nieuws » Algemeen 26 januari 2021

Nu er nog besmettelijkere varianten van het coronavirus opdoemen, proberen beleidsmakers de verspreiding ervan naarstig in te dammen.

Coronavirus

Voor virologen is de evolutie van SARS-CoV-2 echter geen verrassing. Sterker nog, het is waarschijnlijk slechts één stapje in een veel langer evolutieproces.

Lees verder op Newscientist.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie