De Nederlandse Zorg Site

Subsidies voor onderzoeken naar werking COVID-19 vaccins bij kwetsbare groepen

Nieuws » Algemeen 28 januari 2021

Het gaat hier om drie onderzoeken, waarbij men kijkt naar de werking van vaccins bij nierpatiënten, longtransplantatiepatiënten en patiënten met kanker.

Onderzoekers van het UMCG gaan onderzoek doen naar de werking van COVID-19-vaccins op nierpatiënten, longtransplantatiepatiënten en patiënten met kanker. Zij ontvangen hiervoor in totaal ongeveer 7,2 miljoen euro subsidie van ZonMw.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie