De Nederlandse Zorg Site

Wintereczeem? ‘Niet te vaak douchen, drie keer per week is genoeg’

Nieuws » Gezondheid 30 januari 2021

Iedere week beantwoordt Edwin de Vaal, huisarts in Nijmegen, een veelgestelde of opvallende vraag uit zijn praktijk.

Deze week is dat: wat kun je zelf doen aan licht eczeem?

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie