De Nederlandse Zorg Site

Minder registratielast en meer kwaliteitsverbeteringen door Zinvolle Registratie

Nieuws » Algemeen 2 februari 2021

Door het reduceren van het aantal registraties ontstaat meer tijd voor het verbeteren van de zorg.

Gedurende twee jaar werkten verschillende afdelingen van het Radboudumc, Rijnstate en UMCG met een kernset van 16 zinvolle kwaliteitsindicatoren. Hiermee nam de registratietijd af.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie