De Nederlandse Zorg Site

Russisch coronavaccin beschermt in 91,6 procent van de gevallen tegen covid-19

Nieuws » Algemeen 3 februari 2021

Het vaccin is niet alleen effectief, maar ook veilig.

Dat is te lezen in het blad The Lancet. De onderzoekers baseren zich op voorlopige data uit de derde fase van klinisch onderzoek. Aan het onderzoek namen bijna 20.000 mensen deel, waarvan 75 procent het Russische vaccin (Gam-COVID-Vac) kreeg en 25 procent het met een placebo moest doen.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie