De Nederlandse Zorg Site

In hoeverre beschermt één coronaprik jezelf en de mensen om je heen?

Nieuws » Algemeen 5 februari 2021

Wereldwijd zijn nu ongeveer 70 miljoen vaccinatiedoses tegen covid-19 uitgedeeld.

Hoe zit het met je veiligheid wanneer je één prik hebt ontvangen, en nog wacht op de tweede? En kunnen we de maatregelen versoepelen dankzij de vaccinatiecampagnes?

Lees verder op Newscientist.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie