De Nederlandse Zorg Site

Oxford vaccin biedt slechts minimale bescherming tegen Zuid-Afrikaanse Coronavariant

Nieuws » Algemeen 8 februari 2021

De wetenschappers werken al aan een aangepast vaccin dat ook tegen mutaties opgewassen is.

Het vaccin van farmaceut AstraZeneca en universiteit Oxford blijkt niet volledige bescherming te bieden tegen de Zuid-Afrikaanse coronavariant. Dat laat het onderzoeksteam weten.

Lees verder op Scientias.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie