De Nederlandse Zorg Site

Cao-partijen akkoord cao Apotheken

Nieuws » CAO 12 februari 2021
Medicijnen

Alle cao-partijen zijn akkoord met het onderhandelingsresultaat van de cao Apotheken.

De leden van de ASKA, VZA en de vakorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat.

Wanneer het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de cao algemeen verbindend verklaart, zal deze voor de hele branche gelden.

Lees hier het onderhandelingsresultaat

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie