De Nederlandse Zorg Site

‘Twee derde van de bevolking in 2040 te zwaar’

Nieuws » Algemeen 13 februari 2021

Het kabinet moet stappen zetten om de consumptie van ongezonde voedingstoffen te beperken.

Verschillende gezondheidsorganisaties roepen op nu echt iets te gaan doen, want als het zo verder gaat, kan twee derde van de bevolking in 2040 aan overgewicht lijden.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie