De Nederlandse Zorg Site

RIVM werkt in Europees verband samen aan de invoering van voedselkeuzelogo Nutri-Score

Nieuws » Voeding 16 februari 2021

De Nutri-Score is een kleurgecodeerd voedselkeuzelogo, ontwikkeld in Frankrijk.

Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Spanje en Zwitserland werken samen om het gebruik van het voedselkeuzelogo NutriScore te organiseren en makkelijker te maken.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie