De Nederlandse Zorg Site

Functie van regieverpleegkundige in umc’s geïntroduceerd

Nieuws » Beroepen, Gezondheidszorg 22 februari 2021

De regieverpleegkundige richt zich op specifieke taken en verantwoordelijkheden op het gebied van coördinatie, kwaliteit en zorgvernieuwing.

De umc’s introduceren de functie van regieverpleegkundige. De regieverpleegkundige heeft specifieke taken en verantwoordelijkheden in het totale zorgproces van de patiënt, binnen de werkeenheid maar ook binnen de keten.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie