De Nederlandse Zorg Site

‘Brildragers raken tot drie keer minder besmet met coronavirus’

Nieuws » Algemeen 24 februari 2021

Brildragers raken tot drie keer minder besmet met het coronavirus, blijkt uit een Indiase studie.

Volgens wetenschappers raken zij veel minder hun ogen aan waardoor de kans op besmetting ook aanzienlijk daalt, meldt de Vlaamse nieuwssite Het Laatste Nieuws.

Lees verder op Gezondheidsnet.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie