De Nederlandse Zorg Site

De voordeligste ooglaserbehandelingen op een rijtje

Nieuws » Algemeen 25 februari 2021

Het laten laseren van je ogen hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Er zijn namelijk verschillende soorten ooglaserbehandelingen met elk een ander prijskaartje.

Dat maakt het dus mogelijk om de keuze te maken voor een goedkope ooglaserbehandeling. Overigens is het belangrijk te weten dat een lage prijs een hoge kwaliteit niet in de weg staat. De kwaliteit staat ongeacht de prijs van een ooglasermethode altijd bovenaan. Dat er verschil in prijs is, komt onder meer door de toepassing van diverse technieken. Daarom is de ene behandeling duurder dan de andere. Om je inzicht te geven in de prijzen volgen hier de voordeligste ooglaserbehandelingen overzichtelijk op een rijtje.

898 euro per oog voor Lasek of TransPRK ooglaserbehandeling

Bij laatjeogenlaseren.nl kost de voordeligste ooglaserbehandeling maar 898 euro per oog. Dat is het standaard tarief, maar er zijn regelmatig kortingen van toepassing. Je bent dan nog voordeliger uit als je hier een Lasek ooglaserbehandeling ondergaat. Er zijn ook geen verborgen kosten van toepassing. Bovendien is het technisch vooronderzoek helemaal gratis en het medisch vooronderzoek eveneens als je een oog of twee ogen laat laseren.

998 euro per oog voor IntraLASE /Femtosecond ooglaserbehandeling

Een andere methode betreft de IntraLASE ofwel Femtosecond ooglaserbehandeling. Deze methode kost net even wat meer dan de voordeligste behandeling, maar is nog altijd heel goedkoop. Je betaalt per oog namelijk als het standaardtarief van toepassing is maar 998 euro. Ook voor deze methode van ogen laseren geldt dat er regelmatig aanbiedingen beschikbaar zijn met een extra korting.

1.498 euro per oog voor SMILE

SMILE is ooglaserbehandeling die zeer geavanceerd is met een minimale invasieve procedure. Deze behandeling voor het laseren van je ogen is geschikt als er sprake is van bijziendheid en van een cilinderafwijking. Een van de kenmerken van deze methode is de korte behandeltijd. Bovendien is er sprake van een snel herstel en zijn er haast geen bijwerkingen te verwachten. Deze behandeling kost per oog 1.498 euro. Net als bij de voornoemde behandelingen is het technisch vooronderzoek gratis en is er sprake van levenslange garantie.

200 euro voor aanvullende ooglaserbehandelingen

Er zijn bij de verschillende ooglasermethoden ook aanvullende behandelingen beschikbaar. De kosten hiervoor bedragen voor Monovisie bijvoorbeeld 200 euro. Deze aanvullende behandeling is geschikt als je last hebt van ouderdomsverziendheid en is bij zowel Lasek, TransPRK, IntraLASE en SMILE toe te passen. Uiteraard volgt altijd eerst een intake om te onderzoeken welke behandeling het meest geschikt is voor je ogen.

Bron: laatjeogenlaseren.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie