De Nederlandse Zorg Site

Watisjouwidee.nl: help Nederland beter uit de crisis komen

Nieuws » Algemeen 27 februari 2021

Op het platform Watisjouwidee.nl kunnen inwoners van Nederland aangeven mee te willen denken en praten.

Van februari tot en met mei dit jaar organiseert de Rijksoverheid 80 dialoogtafels. Aan deze tafels gaan mensen met elkaar delen wat door de coronacrisis in de knel is gekomen, welke kansen zijn ontstaan en wat er nodig is om na de coronacrisis te herstellen.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie