De Nederlandse Zorg Site

Is corona een wintervirus? Dit weten we over het effect van de seizoenen

Nieuws » Algemeen 1 maart 2021

De weergoden maakten er een potje van: niet vaak was het verschil tussen winter en lente zo duidelijk merkbaar als in de laatste twee weken.

Maakt het coronavirus ook zo’n onderscheid tussen seizoenen? NU.nl vroeg het aan virologen Lia van der Hoek en Menno de Jong van Amsterdam UMC.

Lees verder op Nu.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie