De Nederlandse Zorg Site

HAN initiatieven Paramedische zorg in coronatijd

Nieuws » Algemeen, Opleidingen / Cursussen, Paramedisch 2 maart 2021

Iedereen in de zorg doet wat hij kan in coronatijd. Dat geldt ook voor ergotherapeuten, fysiotherapeuten, diëtisten en andere paramedici.

Benieuwd wat paramedische studenten, docenten, onderzoekers en alumni van de HAN kunnen betekenen in coronatijd? Check de complete nieuwsreeks via www.han.nl/paramedici-en-corona. Laat je informeren en inspireren!

Paramedische zorg is gericht op het beter kunnen functioneren als gevolg van een ziekte of aandoening. Daarnaast helpen paramedici bij het op peil houden van je gezondheid. Ook in coronatijd speelt deze zorg dus een belangrijke rol!

Contact

Heb je vragen over één van de projecten of initiatieven? Of wil je samenwerken? Heb je zelf een goed idee waar bijvoorbeeld onze studenten mee aan de slag zouden kunnen? Neem dan contact op met Carin Coenen, carin.coenen@han.nl.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie