De Nederlandse Zorg Site

Mutatietest kan snel uitwijzen welke coronavariant je hebt

Nieuws » Algemeen 3 maart 2021

Een snelle test die mutaties opspoort kan onthullen met welke coronavariant je besmet bent.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Coronavirus03.jpg

De test kan het makkelijker maken om wereldwijd varianten te monitoren. Dat vergroot de kans dat nieuwe varianten worden opgespoord voordat ze zich op grote schaal verspreiden.

Lees verder op Newscientist.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie