De Nederlandse Zorg Site

Ontslag uit ziekenhuis vraagt om een stappenplan

Nieuws » Algemeen 5 maart 2021

ZN en V&VN hebben samen een stappenplan en handreiking ontwikkeld.

Een patiënt kan het ziekenhuis verlaten, maar heeft nog wel zorg nodig. Die zorg wordt geregeld door de transferafdeling van het ziekenhuis.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie