De Nederlandse Zorg Site

Bij goede werking van het immuunsysteem speelt vitamine D een rol

Nieuws » Algemeen 6 maart 2021

Over vitamine D en de preventie van COVID-19 is te weinig onderzoek van voldoende kwaliteit beschikbaar.

Vitamine D speelt een rol bij de goede werking van het immuunsysteem.

Lees verder op Zorgkrant.nl

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Nieuws

Nieuwsarchief Tip de redactie