Byondis (voorheen Synthon Biopharmaceuticals) richt zich op de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen, waaronder conjugaten van antilichamen en geneesmiddelen, op twee belangrijke therapeutische gebieden: oncologie en auto-immuunziekten. In de komende jaren willen we onze belofte waarmaken om nieuwe geneesmiddelen te introduceren voor ziekten met een hoge onvervulde medische behoefte. We zijn nieuwsgierig, ondernemend en onafhankelijk. We maken creatieve keuzes en bouwen een veelbelovende portefeuille van geneesmiddelen van de volgende generatie.

Byondis is gevestigd in Nijmegen, Nederland, waar bijna 300 medewerkers werken op onze ultramoderne biotechcampus. We zijn geïnteresseerd in resultaatgerichte mensen met een scherpe geest en ondernemersgeest, die kunnen bijdragen aan onze ambitie om oplossingen te bieden voor de uitdagingen van de gezondheidszorg van vandaag en morgen.

Per 1 november 2019 maken Synthon en Byondis geen deel meer uit van hetzelfde bedrijf en werkt Byondis BV zelfstandig als een privately-owned, standalone company.