De Bureaus is pionier als het gaat om herstelcoaching in de letselschade. Herstelcoaches worden ingezet als het gaat om emotioneel en sociaal herstel van een betrokkene na een traumatische ervaring. Niet-materiële wensen zijn daarbij leidend. Betrokkene wordt gestimuleerd om zelf weer de regie over zijn of haar leven te krijgen en om commitment te tonen ten aanzien van de zelf gekozen oplossing.

Bij ons kun je terecht voor medische, rekenkundige, arbeidsdeskundige en herstelgerichte ondersteuning. Wij geloven daarbij in een persoonlijke en activerende aanpak, waarbij de betrokkene zelf zo veel mogelijk de regie krijgt over het herstel.

Kijk voor onze opleidingen op www.letselopleidingen.nl.

De Herstelcoach helpt je om sneller te herstellen van een gebeurtenis die een diepe indruk op je heeft gemaakt. Dat kan bijvoorbeeld zijn een verkeersongeval, of een ongeluk op het werk, maar ook het overlijden van een dierbare of een relatiebreuk met iemand waar je veel om gegeven hebt. Je eigen inzichten vormen de basis van het herstelplan dat je samen met je herstelcoach maakt. Deze website wil je helpen om vragen die je hebt over herstelcoaching te beantwoorden. Kom je er met behulp van deze website niet uit, neem dan gerust contact met ons op.