Deutsche Telekom Healthcare verbindt mensen, bedrijven en technologie

Innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen

Mobiliteit en netwerken zijn steeds meer aanwezig op alle gebieden van ons leven. Daarbij verandert de interactie tussen mensen, bedrijven en technologie snel. Producten en diensten worden steeds intelligenter, terwijl gebruikers, consumenten en werknemers veeleisender en onafhankelijker worden. In deze snel veranderende wereld zijn bedrijven voortdurend op zoek naar innovatieve, efficiënte en duurzame oplossingen om concurrerend te blijven en hun positie in de markt te versterken.

Ondersteuning van nieuwe zorgconcepten

Deutsche Telekom Healthcare in Bunnik richt zich op de ondersteuning van nieuwe zorgconcepten binnen de gezondheidszorg. De inzet van goede ICT-oplossingen is een sleutelfactor bij het realiseren van vernieuwing en verbetering en het creëren van voorsprong ten opzichte van andere aanbieders in de sector.
Deutsche Telekom Healthcare biedt oplossingen variërend van ondersteuning van het werkproces van onder meer pathologie laboratoria tot en met het opzetten en beheren van landelijke databanken en het op moderne wijze mogelijk maken van uitwisseling van gegevens en informatie tussen instellingen/zorgverleners.

Deutsche Telekom Healthcare Academy

De Deutsche Telekom Healthcare Academy is hét trainingsinstituut met praktijkgerichte ICT-opleidingen voor Nederlandse pathologie-laboratoria. Wilt u meer weten over informatiserings- en automatiseringsprocessen binnen uw organisatie en wilt u deze ook verbeteren? Wij bieden basiscursussen en meerdaagse opleidingen voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening binnen een pathologisch laboratorium.

Opleidingsaanbod

De Healthcare Academy beschikt over drie soorten opleidingen: basiscursussen, trainingen voor gevorderden en masterclasses. Klanten kenmerken ons opleidingsaanbod als:

  • praktijkgericht en toegespitst op uw organisatie
  • lesmateriaal op basis van best practices van andere pathologie-laboratoria
  • professionele docenten uit het vakgebied
  • divers: van korte cursussen tot meerdaagse trainingen
  • op maat: in groepen of individueel, bij voorkeur in-company
  • brede scope: voor secretaresses, pathologen, managers, applicatiebeheerders, etc.
  • met nazorg: automatisch aangesloten bij alumni-netwerk
  • Stichting PALGA erkende trainingen die betrekking hebben op PALGA-systemen en/of gericht zijn op PALGA-contactpersonen

Vragen en aanmelden

Heeft u vragen over ons opleidingsprogramma, wilt u advies op maat of wilt u zich direct aanmelden?

Neem dan contact op met Pieter Bosch: 030 656 9777 of via Info.HealthcareNL@telekom-healthcare.com